Tre dagars segling All inclusive


Tre dagars segling All inclusive

En Tre dagars segling All inclusive innebär att ni bokar hela båten med skeppare  med start fredag eftermiddag. Ni får en genomgång av båten och sen bär det iväg till närbelägen hamn. Under kvällsseglingen äter vi middag under gång i sittbrunnen medan vi styr mot natthamnen. Vi kommer i hamn relativt sent  första kvällen (omkring 20-21) . Efter ankring i naturhamn får vi alla krypa ner i sköna kojer.

Dagen därpå går vi upp vid 8-tiden – eller tidigare om ni vill – för att få en heldags segling. Vi seglar ut mot de yttersta skären om vädret tillåter – jag anpassar alltid seglingen efter vädret och gästernas önskemål. Eventuellt stannar vi i någon vik för ett dopp och lite lunch i lugn och ro. På kvällen ankrar vi i en skyddad naturhamn. Vid gott väder grillar vi på en klippa och njuter av utsikten, annars myser vi i båten till fotogenlampans sken och skepparhistorier. Det brukar gå snabbt att somna efter en hel dags segling!

Söndagen blir ytterligare en hel seglingsdag då vi  seglar tillbaka mot Dalarö och landar på bryggan kl 17.00. Även denna dag kan vi starta tidigt och stanna till för lunch, eller så tar vi en lång och lugn morgon med promenader och bad. Det är ni som avgör!

All mat ingår och vi tillagar den tillsammans.

 


« | »