Heldagssegling Stockholms Skärgård


Heldagssegling Stockholms skärgård

Följ med på en heldagssegling Stockholms skärgård från nio till fem, under trygg ledning. Här finns möjligheten att uppleva drömmen under segel! Du bokar en plats ombord, eller så bokar du och din familj eller vänner hela båten och får den för er själva. Er skeppare Birgitta kommer att lotsa er till skärgårdens pärlor.

Under denna heldagssegling tar vi oss från Dalarö ända till ytterskärgården om vädret tillåter. Vi ankrar i en vik och äter lunch, och ni får möjlighet att ta ett dopp eller ro en tur med jollen. Ni får helt enkelt prova på hur det är att vara ute med en segelbåt och njuta av både segling, natur och djurliv i den, som jag anser, vackraste skärgården som finns. Denna tur är lämplig om ni vill hinna både lära er lite om segling och koppla av.

Vår heldagssegling Stockholms skärgård utgår från Dalarö i den södra skärgården och dit tar du dig lätt med bil eller buss från Stockholm. Vi seglar dagsturer på begäran från maj till oktober. I hamnen finns Bistro Solsidan där du kan välja att stanna för middag när vi kommer tillbaka.


« | »