Säsongsavslutning/Eskadersegling


HÖSTSEGLING 2-4 OKTOBER!!

Häng med på säsongsavslutning/eskadersegling med Vind o Vattens båtar! Vi seglar från Dalarö respektive Waxholm på fredagskvällen den 2 oktober och kommer åter söndag kväll. Upplev skärgården när den är som tystast och vackrast, med segling i fyrljusens sken och med höstfärgade öar. Vi seglar en rutt som innebär så mycket övning som möjligt för alla som är med. Detta är inte en seglingskurs i vanlig mening – däremot är det en utmärkt möjlighet att få praktisera segling under kunnig handledning. Har du seglat med oss tidigare i år lämnar vi rabatt!

Vi körde eskadern för första gången hösten 2019, med fyra båtar och hela detta härliga gäng. Trots dimma, ösregn och nästan ingen vind sista dagen – eller kanske tack vare dessa typiska höstegenskaper, fick vi en ovanlig upplevelse och skärgården nästan för oss själva. Att segla på senhösten är alltid ett äventyr utöver det vanliga.

I år övernattar vi inte tillsammans i båtarna. Läs mer i bokningslänken om hur du kan övernatta, och om hur det fungerar med maten. Allt för att anpassa oss till Covid-19 på bästa sätt.

…och NU ligger äntligen bokningen uppe till årets höstsegling med tre båtar!


« | »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *