Kvällssegling

Kvällssegling 1

Kvällssegling

Kvällssegling i Stockholms vackra södra skärgård – se solen gå ner under segel!

Koppla av efter jobbet eller få ut det bästa av en ljuvlig sommarkväll. På en timme kommer du från Stockholm ut till skärgården och kan njuta av en seglingstur på 3 timmar som tar dig till öarna utanför Dalarö. Under vår och höst får du uppleva skymning och kanske solnedgång, under högsommaren är kvällarna långa och ljusa.

Inga förkunskaper krävs. Den här turen passar bra om du vill testa hur det är att segla under en kortare tid – eller om du bara vill ha en skön relax-tur. Du bokar hela båten för dig och familjen eller kompisgänget. Ni kan vara upp till sju personer ombord.

Skepparen bjuder på en matig macka och kaffe/te eller kylda drycker och frukt – det beror på temperaturen och vädret!

Kvällsseglingen upplevs bäst under vår- eller höstkvällar, men du är välkommen att boka under hela säsongen.

Om våra båtar och skeppare

När du seglar med Vind o Vatten möter du engagerade skeppare som äger båtarna de seglar och som har en nära relation till Stockholms skärgård. Vi innehar Fartygsbefälsexamen klass 8 och har lång erfarenhet av såväl skärgårdssegling som kappsegling och havssegling.

Du seglar på en välutrustad och bekväm båt med gott om plats i sittbrunnen och under däck. Med sina 35-36 fot är våra båtar roliga och lätta att segla utan att vara alltför livliga, och de är mer hanterbara i skärgården än många andra charterbåtar av större storlek. Vi har vind- och vattentäta sjöställ att låna ut till alla vuxna deltagare, liksom givetvis flytvästar till vuxna och barn. Att vi seglar våra egna båtar innebär att vi känner dem väl!

Läs mer om våra båtar och våra skeppare!

Hitta till oss

De flesta av våra seglingar utgår från Östra Vadviken i Dalarö i Stockholms södra skärgård och dit tar du dig lätt med bil eller buss från Stockholm. Vissa turer kan utgå från Svinninge marina strax norr om Stockholm.

Läs mer om Dalarö och om hur du hittar till oss i Vadviken.

Välkommen ombord!

 

Bokningsinformation


Tillgänglighet

Kvällssegling går att boka alla dagar under maj-september. Kvällssegling finns inte upplagd i bokningssystemet, så du behöver kontakta oss för att kontrollera tillgänglighet och för att boka.

Tid och plats

18.00-21.00
Vi utgår oftast från Östra Vadviken i Dalarö, men Svinninge marina strax norr om Stockholm kan också förekomma som start- och slutpunkt.

Priser

4 925 kr för 2 personer
Extra vuxen: 615 kr
Extra barn 5-15 år: 335 kr

Du bokar alltid hela båten. Max 6 deltagare, antalet barn får inte överskrida antalet vuxna.

Våra priser gäller privatpersoner.
För företagspriser, kontakta oss för offert.

I priset ingår

 • Båt och skeppare
 • Lån av vind- och vattentätt sjöställ med jacka och byxor, i vuxenstorlek
 • Lån av flytvästar till vuxna och barn
 • Fika efter årstiden
 • Kort genomgång och introduktion till segling
 • Bränsle

  Läs gärna vår FAQ – där hittar du svar på vanliga frågor.


  KONTAKTA OSS FÖR ATT KONTROLLERA TILLGÄNGLIGHET OCH FÖR ATT BOKA

  Vind o Vatten uppfyller alla krav på båtar och skeppare som ställs av Transportstyrelsen och andra myndigheter. Våra deltagare och gäster är försäkrade under segling med oss och alla får låna seglingskläder och flytvästar. Skepparna seglar sina egna båtar och majoriteten av oss är kvinnor. Välkommen till en unik seglingsverksamhet!