Kontakt

Kontakt

 

Vind o Vatten Seglingsupplevelser och kurser

Askfatshamnen, Dalarö
Stockholm, Sweden

kontakt(at)vindovatten.se
073-753 75 27

Håll dig uppdaterad

.

Kontakta oss här!

Hitta till oss i Askfatshamnen, Dalarö


Med bil från Stockholm:
Ta väg 73 från Stockholm, mot Nynäshamn. Efter ca 2 mil, ta av mot Dalarö och fortsätt tills vägen slutar i en T-korsning. Ta till höger, och därefter första till höger igen, in på Askfatsvägen. Följ vägen tills den tar slut. Det finns avgiftsbelagda parkeringsplatser i hamnen. Körtid från Stockholm är ca 40-45 minuter. Observera att vissa GPS:er visar fel position för Askfatshamnen – se till att använda de här väganvisningarna för att hitta fram till oss!

När du har parkerat bilen går du till stenkajen längst ut, där du hittar våra båtar. Om du har mycket bagage går det också bra att köra ända fram till kajen för att lasta ur.

Med allmänna kommunikationer: Ta pendeltåget från Stockholm till Handen och därifrån buss 839 mot Dalarö/Smådalarö och gå av vid Dalarö Torg. Kolla med SL:s reseplanerare för att planera din resa! Restiden är en dryg timme.

När du har gått av vid Dalarö Torg, korsa torget med ICA-affären i ryggen. Ta Linnévägen rakt fram tills den tar slut och går över i en gångstig. Stigen leder till en trappa ner till Askfatshamnens parkering. Ta vänster längs med kanalen och fortsätt ut till bryggorna. Vid stenkajen längst bort hittar du våra båtar. Det tar ca 5-7 minuter att gå från Dalarö Torg till Askfatshamnen.

Observera att vissa av våra seglingar kan utgå från Svinninge eller Åva, i Stockholms centrala eller södra skärgård.