Dagsturer

Dagsturer

Dagsturer

Kvällssegling i Stockholms skärgård

Att segla kan vara ett härligt sätt att koppla av efter jobbet eller en ljuvlig sommarkväll. På under en timme kommer ni till skärgården från Stockholm och kan njuta av en 3-timmars seglingstur som tar er till öarna utanför Dalarö. Ni bokar hela båten för familjen eller kompisgäng. Pris från 3995 kr (gäller privatpersoner).

+ INFORMATION

Kvällssegling 1

Halvdags seglingstur i Stockholms skärgård

En kortare segling för dig som vill prova på att segla och kombinera dagen med andra aktiviteter, kanske en kajaktur eller en god matbit på Dalarö. Du hinner uppleva riktig skärgård med kobbar och skär!! Boka båten med skeppare för en härlig tur med familjen eller kompisgänget.
Pris från 4 500 kr.

+ INFORMATION

Heldagssegling i Stockholms skärgård

Segling från nio till fem, under trygg ledning. Här finns möjligheten att uppleva drömmen under segel. Du bokar en plats ombord, eller så bokar du och din familj eller vänner hela båten och får den för er själva. Er skeppare lotsar er till skärgårdens pärlor. Turen inkluderar besök i naturhamn och ni kommer få delta i att segla båten hur mycket ni vill! Pris för hyra av hel båt inkl skeppare från 6500 kr.

+ INFORMATION

gruppsegling