Dagsturer i Stockholms skärgård

Seglingstur heldag

Här finns möjligheten att uppleva drömmen under segel! Du bokar hela båten med skeppare för dig och din familj, eller dina vänner, och får den för er själva under en hel dag. Er skeppare lotsar er till skärgårdens pärlor. Turen inkluderar besök i naturhamn och ni kommer få delta i att segla båten hur mycket ni vill!

Pris från 2 154 kr/person (beräknat på fem vuxna).

+ INFORMATION

gruppsegling

Seglingstur halvdag

En kortare segling för dig som vill prova på att segla och kombinera dagen med andra aktiviteter, kanske en kajaktur eller en bra restaurang på Dalarö. Du hinner uppleva riktig skärgård med kobbar och skär! Boka båten med skeppare för en härlig tur med familjen eller kompisgänget.

Pris från 1 514 kr/person (beräknat på fem vuxna).

+ INFORMATION

segling,segling Stockholm,seglingsäventyr,skeppare,seglingsföretag,segelbåt,Vind o Vatten,Vind och Vatten,Vind o Vatten Segling,seglingsupplevelse,seglingstur,segeltur,dagstur Stockholms skärgård,utflykt Stockholms skärgård,segla i Stockholms skärgård

Kvällssegling

Att segla kan vara ett härligt sätt att koppla av efter jobbet eller få ut det bästa av en ljuvlig sommarkväll. På under en timme kommer du från Stockholm till skärgården och kan njuta av en 3-timmars seglingstur som tar dig till öarna utanför Dalarö. Du bokar hela båten för familjen eller kompisgänget.

Pris från 1 354 kr/person (beräknat på fem vuxna).

+ INFORMATION

Kvällssegling 1