Aktuellt – Vind o Vatten växer!

Vind o Vatten växer mot framtiden!

Vi hälsar flera nya skeppare och båtcoacher välkomna till Vind o Vatten 2020. Nytt är att vi numera även har motorbåtscoaching!

Under 2019 har vi genomfört rekordmånga seglingskurser och intresset har varit enormt stort. Vi har haft en lång lista med deltagare som väntat på nya datum inför 2020. Det är roligt att bli fler, det ger så mycket mer för kurserna när fler båtar deltar, och vi som jobbar med segling har ännu roligare!

Vi kör vidare med privata seglingskurser, på våra båtar eller på er egen, för er som vill ha en skräddarsydd kurs. Har du motorbåt så kan vår motorbåtscoach, Eva Söderstedt, komma och hjälpa dig.

Senaste nytt är att vi smugit igång en filial på västkusten där det finns så fina seglingsvatten och goa seglingscoacherna Cilla Johannisson och Åsa Nordberg tar hand om er som behöver hjälp inom en rimlig radie från Göteborg.

Charterverksamheten har rullat på fint under året med tre båtar och vi har tagit er ut på dagsturer, kvällsturer och upp till en hel veckas skärgårdssegling med övernattning ombord. Vi samarbetar numera med flera internationella researrangörer, och får gäster från hela världen. Men många hittar direkt till oss!

Vårt fokus ligger alltid på att ge gästerna en äkta naturupplevelse. Vi hämtar därför inte upp gäster inne i Stockholm utan man får ta sig ut till oss i den riktiga skärgården, för det är den vi vill bjuda på. Vi är måna om ett personligt bemötande och jobbar i första hand med små grupper och familjer.

Jag tycker det är extra roligt att majoriteten av mina nya samarbetspartners är kvinnliga skeppare och instruktörer. Vind o Vatten vill vara förebild för och välkomna många fler kvinnor till ett aktivt båtliv!

Själv kommer jag under sommaren 2020 att avsegla med Esmeralda II mot varmare vatten och flyta runt på världshaven under en tid. Under tiden finns övriga skeppare på plats för att leverera samma fina kvalitet på kurser och charter. Mer info kommer att dyka upp här på sidan, på Facebook och Instagram och i bloggen.

Varmt välkomna att boka er segling hos Vind o Vatten!

bildkombi vindovatten