Weekend med segling och smak


Weekend med segling och smak

En weekend med segling och smak är en upplevelse utöver det vanliga. Det är en kombination av heldagssegling med skeppare, god mat från Bistro Solsidan i Askfatshamnen och övernattning ombord för 2, 4 eller 6 personer.

Vi seglar en hel dag och hinner med både att se horisonten om vädret tillåter och att lägga till i en naturhamn för lunch, bad och roddturer. Framåt kvällen återvänder vi till Askfatshamnen där båten ligger bara några meter från Bistro Solsidan som tar hand om er under kvällen.

Ni  får en tvårätters middag på Solsidan, och kan sitta ute och njuta av solnedgången. Känn på hur det är att ha en egen  båt för en natt, när ni återvänder för att bädda ned er i rena lakan i sköna kojer. Ni disponerar båten själva hela kvällen och natten. Båten har två separata sovkabiner för vardera två personer plus en gemensam salong där ni kan mysa i fotogenlampans sken tills sömnen tar över och ni går till vila  i ert eget krypin. Är ni sex personer sover två av er i salongens breda och sköna kojer.

Dagen därpå serveras ni frukost med nybakt bröd på Solsidan eller ombord om ni hellre vill det. Under resten av dagen  får ni tid till promenader och bad på Dalarö med omnejd. Eller – lägg till ännu en seglingsdag med skeppare!

Detta är den perfekta födelsedags- eller bröllopsresan  – eller presenten för dig som söker det unika. Kanske vill du fira något alldeles speciellt eller bara unna dig och de dina lite extra omsorger. Då är en weekend med segling och smak den perfekta gåvan.

Båten disponerar ni till  kl 9 dagen efter men er packning kan ni lämna på Solsidan om ni vill stanna längre på Dalarö. För det är det värt! För fler aktiviteter på Dalarö rekommenderar vi ett besök på Dalarö turistbyrå, som finns i Tullhuset centralt på ön. Det finns också fler aktiviteter att göra i Askfatshamnen – du kan hyra kajak, Stand Up Paddleboard eller prova på att Kitesurfa. Se mer under menyn Om, vad som finns att göra på Dalarö. Eller besök vår egen turistbyrå!


« | »