Om Vind o Vatten

Om Vind o Vatten

Vind o Vatten erbjuder skeppar/instruktörsledd segling för enskilda, familjer och mindre grupper. Vi seglar i första hand en 35 fots (10.80 m) Linjett, en segelbåt som är både välbyggd, bekväm och lätt att segla. Skeppare är Birgitta Silfverhielm, som är välmeriterad seglare och instruktör. Båten tar upp till sju gäster på dagseglingar och fem vid övernattning.

Vi samarbetar även med andra skeppare och båtar och använder oss av bland annat en Arcona 36 med skeppare, vid större grupper/två båtar, eller när Birgitta har förhinder. Sommaren 2017 kommer Birgitta vara på långsegling och tillgängligheten begränsad till dagseglingar med Arcona 36 före midsommar och efter 1 augusti.

Båtens hemmahamn är Askfatshamnen på Dalarö. Härifrån kommer man direkt ut i den södra skärgården utan transportsträckor. Till Dalarö tar du dig med buss eller bil på 35-60 minuter från Stockholm.

Vi erbjuder allt från kortare seglingar på vardagkvällar som det går att anmäla sig till på kort varsel, till seglingar för grupper och familjer som kan pågå från några timmar till flera dygn med övernattning ombord.

Vind o Vatten startades 2005 och har som grundidé att arrangera seglingar efter kundens behov, med fokus på mindre grupper, familjer och turister. Vi har numera gäster från hela världen.

Vi arbetar med ett brett nätverk där fler segelbåtar kan kopplas in efter behov. Genom vårt samarbete inom Stockholm Water Events kan vi erbjuda kombinerade upplevelser och events.

Varmt välkomna önskar Birgitta Silfverhielm – ägare, skeppare och instruktör

vindovattenförslag2